VAKANTIE!

In de grote vakantie is er tijd om nieuwe dingen te ontdekken en te doen. Tijd om buiten te zijn met vrienden. En ook tijd om te lezen natuurlijk.

Laat ik nou twee gezellige en avontuurlijke boeken geschreven hebben voor 8+ om in de vakantie te lezen! Eentje speelt zich zelfs af in een vakantie, hoe toepasselijk. Extra fijn is dat de boeken vol staan met illustraties. Die zijn gemaakt door GĂ©wout Esselink. 

De boeken zijn overal te koop, ook als e-book, en ze zijn natuurlijk te leen in de bibliotheek. Uitgeverij De Vier Windstreken.

Een recensie zegt over 'De geheime missie van Tess en Raf': 'Verschillende emoties zijn op een speelse manier in het verhaal verwerkt. Een uitnodigend verhaal in de beste traditie van Jacques Vriens; toegankelijk, eigentijds en voor een breed publiek. Vanaf ca. 8 jaar.'

Over 'De ongewone vakantie van Tess en Raf': 'Het eerste deel van de avonturen van Tess en Raf ligt nog vers in mijn geheugen. Ik was meteen verknocht aan deze twee vrienden omdat ze zo aardig voor elkaar zijn, en omdat ze spannende en ongewone dingen ondernemen om anderen te helpen. Het is een makkelijk, leesbaar verhaal met veel herkenbare situaties uit het leven van alle dag. De sfeer in het hele boek is gezellig en herkenbaar, dit wordt onderstreept door de gekleurde, levensechte, grappige illustraties. Liefde voor elkaar en voor dieren doet er veel toe. En het slot, dat is een uitspatting van gezelligheid waar je niks anders dan heel blij van kan worden!'

tessrafallebei

 

  

 

wat-tover-je-nu

Illustraties: Jeska Verstegen

Facebook

Twitter