Wies en de zee / hier openen

Tadaa! Alweer een doosje nieuwe boeken om uit te pakken! Vorige maand Nina en de baby, deze keer Wies en de zee. Wies is op een bijzondere manier geillustreerd door Gertie Jaquet. Zij werkt met stempels, erg mooi!

Het is toeval dat deze twee boeken zo snel na elkaar uitkomen, want beide verhalen schreef ik al ruim een jaar geleden. Er gaat soms veel tijd gemoeid met de productie van een boek. Eerst natuurlijk de redactie, meestal moet ik nog wat verbeteren in de tekst. Dan wordt er een geschikte illustrator gezocht die tiijd nodig heeft. Ondertussen kijkt de uitgeverij wanneer het boek het beste in de planning past en komt het alvast in de brochure. 

Nina en de baby is een prentenboek (voorlezen peuters en kleuters), uitgegeven door De Vier Windstreken. Wies en de zee is een AVI M3 boekje (zelf lezen groep 3) uitgegeven door Kluitman. En zo komen mijn Nina en mijn Wies gezellig tegelijk in de winkels te liggen, overal in Nederland en BelgiĆ«. Binnenkort natuurlijk ook in alle bibliotheken te leen. 

Dan schrijf ik nu verder aan mijn volgende project, wat het is hou ik nog geheim... wiesdoos

 

 

wat-tover-je-nu

Illustraties: Jeska Verstegen

Facebook

Twitter